top of page

Skrivekurs - Lær deg å overbevise med tekst

Kl 12.00 - 16.00

Pris

kr 3 000,-

OM KURSET

Da vet du sikkert at disse tekstene har en viktig jobb å gjøre: De skal treffe, engasjere og overbevise målgruppa di – og få dem til å handle. Og gjør de ikke jobben sin, går du glipp av klikk, trafikk, salg, kunder og konverteringer.

Som gründer eller butikk- og bedriftseier har du antagelig 1001 oppgaver utover det å skrive for å markedsføre bedriften. Men heldigvis finnes det enkle grep som kan løfte tekstene – og effekten – mange hakk.

De lærer du her, i dette praktiske skrivekurset.


Her lærer du blant annet

  • hva vi ofte gjør feil og hvordan det saboterer resultatene

  • hvordan du går systematisk til verks når du skal utvikle tekst

  • hvordan du jobber smartere, så du kan skrive både raskere og bedre enkle og effektive grep som gjør tekstene mer effektiveSOLGT – oppskriften på tekst som selger


Dette kurset er spekket med konkrete råd og tips du kan ta i bruk straks. 

Om foredragsholder

Camilla Hager er gründer og kreativ leder i tekstbyrået HvabeHager i Trondheim. I 16 år har hun hjulpet hundrevis av virksomheter i alle slags bransjer og nisjer med å finne ordene som får dem til å skinne.

Hun er utdannet allmennlærer og har i en årrekke holdt kurs og foredrag for private og offentlige virksomheter. Camilla har også vært gjesteforeleser ved BI, Høyskolen Kristiania og NHH. I 2020 ga hun ut fagboka Skriv så du får JA.

Kanskje er det lærerbakgrunnen som gjør det, men én ting er sikkert: Ingen får forlate kursbenken før Camilla er sikker på at de har med seg ny, konkret kunnskap og verktøy som gjør at de kan skrive bedre enn da de kom.

Camilla Hager,
HvaBehager

bottom of page