Øra Produkter

Øra Produkter er en lokal leverandør av stålarbeid innen bygg og anlegg etablert i 1986 på Grøtvågen, bare et par kilometer fra Kyrksæterøra. For Øra er det sveising av smidige og funksjonelle løsninger som gjelder. Det produseres tappetuter og øselokk, som benyttes av blant andre smelteverket på Holla, rett på andre siden av fjorden. Fagarbeiderne utfører modifikasjoner av transportanlegg, gjør rør- og ventilasjonsarbeid, samt reparerer og vedlikeholder alt av bevegelige deler på ulike bedrifters produksjonsanlegg.


Terje Melvold, daglig leder og eier av bedriften har siden han overtok bedriften ledet med en stø hånd, og med hard kamp om dyktige fagarbeidere i Norge konkurrerer Øra med gigant bedrifter fra Kina og Øst-Europa. Smelteverket og industrigiganter som anlegget på Tjeldbergodden, har derfor stor betydning for Øra.Øra Produkter er et skikkelig mekanisk verksted med rundt 20 ansatte. Industrimekanikere, platearbeidere og sveisere, leverer etterspurte tjenester til smelteverksindustrien, landbruket og fiskeoppdrettsnæringa i hele Sør-Trøndelag og langs Mørekysten. Vedlikehold, reparasjon og skreddersydde stålbygg utgjør en stor del av driften og en av deres spesialiteter er bygging av fôrflåter i aluminium på bestilling.


Tjenester Øra Produkter tilbyr:

· Vedlikeholdsarbeid oppdrettsnæringen – smelteverksindustrien

· Landbruk – Industri

· Stålarbeid innen bygg og anlegg

· Utfører alt innen metall/sveis for kunder

· Reparasjoner

· Utleie av mannskapØra Produkter avsluttet 2019 med 20-årsjubileum! Vi gratulerer Øra og ønsker de lykke til videre inn i 2020!