Jan Arild Sletvold

Vi må ha arbeidsplasser i distriktet for å ha levende bygder og et lokalsamfunn.

Mange kjenner nok til Jan Arild. Her på kontoret er han en autorisert regnskapsfører og cand.mag innen skogbruk og økonomi, samt rådgiver som praktisk gjennomfører for bedrifter det finansielle for markedet og det offentlige støtteapparatet. Definitivt en vesentlig del av vårt team.


Jan Arild er utdannet i skogbruk innenfor naturforvaltning og økonomi med spesialisering innen regnskap og rådgiving, og med flere års erfaring som prosjektleder, daglig leder og rådgiver for bedrifter har han bred kunnskap innen naturforvaltning, landbruksfaglig økonomisk rådgiving, strategisk rådgiving, styrekompetanse, forretningsutvikling, innovasjon og entreprenørskap. Han brenner for næringsutvikling, spesielt i distriktet vårt!


På fritiden har Jan Arild sjeldent lite å gjøre. Du finner han ofte ut i skogen, og mye på hytta ved Rangvatnet i Ingdalsmarka. Han bruker også en god del av tiden på frivillig arbeid. Han har vært helt sentral for Lensvik Idrettslag med å få bygd både lysløype og skihytte i Øyangen friluftsområde, prosjekt som har ført til mye dugnadsinnsats og samhold i lensviksamfunnet. Jan Arild synes å se resultater etter denne type frivillig arbeid inspirerer han, og som belønning for innsatsen fikk han ildsjelpris for Agdenes kommune i Idretten hederskveld for året 2017. Det er ikke rart at han er godt kjent rundt Trøndelag!