Morten Solstad


Morten er en av våre nye gladlakser her på kontoret. Han jobber som rådgiver innen sirkulærøkonomi og benytter seg blant annet av verktøy utviklet av Dansk Symbiosesenter i Kalundborg for å kartlegge bedrifters motivasjon og potensiale, både til egen vekst, og til utvikling av symbiosepartnerskap med andre bedrifter.


Han er utdannet sivilingeniør innen miljøfysikk og fornybar energi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet og i tillegg har han undervisningserfaring fra Osloskolen med bakgrunn i praktisk-pedagogisk u

utdanning ved Universitetet i Oslo.


Men noe du kanskje ikke visste om Morten er at han er veldig glad i å synge. Med 5 år i mannskor under beltet kan du være sikker på at han alltid er klar for en sang. Morten er til og med veldig sporty. Fotball er det som gjelder, men han har prøvd seg på hopp, volleyball og håndball. Han er heller ikke fremmed for et sjakkparti, om muligheten byr seg. Men for Morten er det fisking som står høyest på listen. Drømmen hans er fisken på kroken ved et ferskvann eller på fjellet en strålende sommerdag.Vi ønsker han velkommen inn i teamet!