top of page

Her finner du de kommende webinarene og de du gikk glipp av 

SE TIDLIGERE WEBINARER

Eksport starter i Trøndelag

Er du klar for å ta bedriften internasjonalt? Her forklarer de deg hvordan du best kan planlegge for internasjonal satsing og eksport.

 Innovasjonsverksted

Innovasjon Norge tilbyr innovasjonsverksted, der du og din bedrift får innsikt i praktiske hjelpemidler for å bli mer effektiv i innovasjonsarbeidet.

Hvordan skrive en god søknad til Innovasjon Norge

Klare ambisjoner, en gjennomtenkt plan og god gjennomføringsevne er viktig for at søknader om finansiering kan gi uttelling hos Innovasjon Norge.

Hva kan Innovasjon Norge tilby reiselivsnæringen?

Vinteren startet så godt, og 2020 skulle bli enda et år med positiv utvikling i reiselivet. Så kom COVID 19 og endret alt. 

Bioøkonomi i Trøndelag

Bioøkonomi er et av fem satsingsområder i Trøndelag. En ny rapport viser at Norge ligger i toppsjiktet i Europa for produktivitet og verdiskaping innen bioøkonomi.

Go Global: Slik lykkes du med internasjonalisering

Lokalmaten under korona - hva nå?

Koronakrisen har rammet alle sektorene innenfor landbruket, og nye næringer så vel som tradisjonelt landbruk er sterkt påvirket av konsekvensene det har ført med seg.

Produktkrav og merking

Koronakrisen har rammet alle sektorene innenfor landbruket, og nye næringer så vel som tradisjonelt landbruk er sterkt påvirket av konsekvensene det har ført med seg.

Informasjonswebinar om tilskuddsordningen for bedriftsintern opplæring - bio

bottom of page