top of page

Flyttedag!

Etter en lang periode med venting har vi endelig fått flyttet inn i Kuben. Korona kunne ikke stoppe oss, for nå er vi klare for å ta Kuben videre!


Si hallo til vårt nye lokale!

Som mange sikkert vet er det vanskelig å se for seg hva sluttresultatet blir når man skal bygge noe nytt, men med hjelp fra gode håndverkere så ble vi definitivt ikke skuffet. Store vindu og freshe farger har virkelig transformert lokalet!


Å gå fra individuelle kontorer til åpent landskap har også vært en tilvenning. Det er helt klart annerledes, og de fleste er nok enige i det, men vi må si at det ser ut til å funke. Mer lyst og større kontor er nok grunnen. Hva synes du?Så spørsmålet er om du har vært innom enda? Ikke vær redd for å si nei, la oss gi deg et innblikk. Som ved Tverradkomsten så har vi plassert oss som før. Ved inngangen blir du først møtt med det store smilet til Elise og Morten, og videre inn sitter Jan Arild og Steffen. Berit har inntil videre satt seg innpå et av de flotte nymalte kontorene, men med en åpen dør så er hun som alle en del av landskapet.
Så klart er vi ikke helt ferdig med innredningen. Mye mer kommer nok på plass, så vi skal holde deg oppdatert!

Commentaires


bottom of page