top of page

Korn Interiør


Korn Interiør - Gullkorn å bli glad i!


Korn streber etter å finne godbiter som er vakre, gode og holdbare. Gullkorn å bli glad i!” Dette har vært Korns leveregel hele veien siden oppstart.


Korn Interiør har sin fysiske butikk i Buvik hvor de selger småinteriør, lamper, møbler og gaver til mange i nærområdet og distriktet. I tillegg har Korn en nettbutikk, www.korninterior.no, som når ut til interiørinteresserte i hele Norge.

Slow Living – unikt design

Vi lever i en hektisk tid med overflod av ting uten betydning, og i en verden hvor vi ser og opplever mørke skyer i forhold til verdenspolitikk og klima. Vårt forbruk, og våre fotavtrykk må ned. Det er på tide å ta tiden tilbake; «slow food» - «slow living» er høyaktuelle trendord vi vil høre mer av i tiden som kommer.


Korn Interiør feiret 4 år i mai 2019, og ja - de er med på å tilby flere produkter til en overfylt verden. Men de har valgt å gå for leverandører som har en ekstra tanke bak sitt design, og en ekstra tanke bak sin produksjon.


- Designet skal stå seg, materialvalg og produksjon skal være bærekraftig og retningslinjene skal være etiske. Dette kan koste litt mer og kan ta litt mer tid, men dagens og morgendagens kunde er bevisst og ønsker kvalitet framfor kvantitet, forteller daglig leder Tove Hepsø.

Picture

Klima og samfunnsansvar er viktig

Danske The Organic Company er en merkevare i Korns sortiment. De designer delikate interiørtekstiler fra 100 % GOTS-sertifisert bomull (Global Organic Textile Standard). Denne standarden har søkelys på to hovedområder; klima og samfunnsansvar, og dette er noe som er viktig for Tove på Korn Interiør. Alle stoffer er fri for giftstoffer og tungmetaller, og de internasjonale arbeidstakerrettighetene skal respekteres.

- Eksempelvis brukes det 90 % mindre vann ved økologisk produksjon av bomull enn ved konvensjonell produksjon, og det avgis 94 % færre drivhusgasser sammenlignet med vanlig produksjon. Valget blir enkelt framover, forteller Tove.

Norsk design og Norsk produksjon

De siste 5-7 årene har det skjedd en stor og god utvikling innenfor norsk interiørdesign. Unge norske designere gjør seg bemerket både i Norden og på verdensbasis. De blir hentet inn i porteføljen til store anerkjente interiørmerker, og står nå bak mange kjente klassikere som selges verden over.


Jeg følger med på den spennende utviklingen og fører flere gode designprodukter og merkevarer som både har norsk design og norsk produksjon i butikken. Flere av disse er vi trygge på er morgendagens klassikere også, sier Tove. ​

Korn er en stolt og ydmyk ambassadør for gode interiør- og livsstilsvalg som gjør en forskjell i hverdagen, og de er det flest av.

Sjekk ut nettbutikken eller ta en tur innom neste gang du er i nærheten av Buvik! Kanskje du finner den perfekte gaven – både til noen du er glad i eller om du trenger en jubileumsgave til noen på jobben.

Comments


bottom of page