top of page

Letthus AS

Fokus på kvalitet og god service

«Vi på Letthus forsøker hele tiden å videreutvikle bedriften til å kunne være enda mer solid i et presset marked»

Letthus AS er en norsk produsent av mobile hvile- og spisevogner, toalettkabiner, spesialvogner, telehytter og isolerte hus. Letthus har fokus på kvalitet og god service som gjenspeiles i deres ansatte. De bruker glassfiber både som innvendig og utvendig kledning, men det kan også leveres med annen type kledning. De er en av få som driver med slik produksjon i Norge.


Deres produkter

Letthus er opptatt av å være fleksible og som kan tilby spesialtilpassede vogner til deres kunder. Nå i disse korona tider har de laget noen vogner for et firma der de skal desinfiserer smittevern utstyr.


De lager også telehytter til blant annet Telia og Site service og andre energi og nettleverandører. deres hytter er lette og solide, slik at de kan flyges på plass med helikopter. På disse telehyttene kan du få med vanlig bordkledning og saltak.


Og hvis du trenger toalettkabiner, arbeids og helikopterbrakker så fikser Letthus dette for deg. Vi har utleiekabiner og vogner til utleie. Det er bare å ta kontakt!


Fremtiden


Etter en investering i et vakuum bord på 3x9 meter har Letthus mulighet til å vakuum lime elementene.

«Vi er i sluttfasen med byggingen så vi gleder oss til å komme i gang med det også. Det at vi både kan skumme og vakuum lime elementer gjør oss mer fleksibel i et presset marked.»


Vi ønsker Letthus lykke til med veien videre!


Sjekk de ut her

Comments


bottom of page