top of page

Sparebank 1 SMN Orkanger

Rådgivere av topp kvalitet som setter kundene først.

Det hele startet en dag i 1823. Vi kjenner nok alle til Sparebank 1 SMN. De er et av Midt-Norges ledende finanskonsern med totalt 46 kontorer fordelt på 42 kommuner, som håndterer ca. 15.000 bedriftskunder og 223.000 privatkunder!


Sparebank 1 SMN Orkanger er en del av den interne organiseringen som de kaller Skaun og Orklaldal. Med kontorer i Skaun, Aure og på Orkanger har de 20 ansatte fordelt mellom seg, og med snaut 10.000 privatkunder, samt kunder fra landbruk og næringsliv, tilbyr de kundene deres alt fra privatrådgiving, næringsrådgivning og landbruksrådgiving, samt at de har eiendomsmeglere fra EiendomsMegler 1.


Kontoret på Orkanger har de siste årene vært i en meget god utvikling. De har flere nyansatte som allerede har blitt solide «bankprofiler» i lokalmiljøet, og de er opptatt av å skape en attraktiv arbeidsplass som blir et naturlig mål for dyktige bankfolk i regionen. Dette skal også kundene få merke med at de blir møtt med rådgivere som setter kundene først.


Is i magen og varme hjerter 

Akkurat nå er de veldig opptatt av å ta del i det som er en normaliseringsprosess i samfunnet etter denne tøffe perioden under koronakrisen. Det er viktig at banken står fram som en stødig samarbeidspartner som bruker sin kunnskap og erfaring til kundene. 


«Som bank har vi en bred og god erfaring fra diverse kriser i de små og store lokalsamfunnene vi er en del av, og vi har valgt å bruke våre erfaringer fra tidligere håndteringer. Vårt mantra under "Koronakrisen" har vært is i magen og varme hjerter – som skal symbolisere trygghet og tillit mellom banken og kundene våre.»

Med at samfunnet nå sakte åpner igjen gleder Sparebank 1 seg til å ta imot kunder, og ser fram til å bruke deres tid til å snakke med både deres egne kunder og mulig nye samarbeid. 

«Det er dagene hvor vi kan gi trygg og solid rådgiving til kundene som er våre absolutte favoritthverdager, og vi ser fram til at vi alle er på vei tilbake til den normale hverdagen.»

Samfunnsutbytte

En del av det Sparebank 1 er mest stolt av i den perioden de har vært gjennom er at de har valgt å opprettholde det de kaller "samfunnsutbytte", altså den delen av deres inntekter som skal deles ut i de små og store lokalsamfunnene de er en del av. For Sparebank 1 betyr det mye å være en pådriver i samfunnet. Det å passe på at det var korps på 17.mai for at «noe ville være som før» var viktig for fellesskapet, og nå for fremtiden er målet å sørge for at Orkland kommune sammen med flere får realisert Newtonrom i Orkland.

«Samfunnet rundt oss er vår største enkelteier, og vi er derfor veldig stolte over de midlene vi får dele ut i vår region.»

Vi ønsker dere lykke til videre!

Sjekk de ut her

Comments


bottom of page