top of page

Damphuset

Har du ikke vært inne hos Damphuset så er det verdt et besøk!


Damphuset, som mange kjenner til er drevet av Iren og Eduard Poort. Iren og Eduard kjøpte lokalet av Salvesen og Thams i 2010, og drømmen til Eduard var å lage en veteran bil museum. De brukte over 2 år på å pusse opp Damphuset, men under arbeidet var det så mange som viste sin interesse for å leie lokalet til bryllup, konfirmasjoner og andre typer arrangement, så siden 2013 har de leid ut Damphuset som et event lokale.Damphuset har vært et populært lokale med mer eller mindre fullbooket ordrebok siden starten, spesielt i helgene. Dessverre forandret det seg raskt under koronakrisen. I mars stengte hele Norge ned, og siden da har Iren og Eduard brukt mye tid på å finne en løsning for å øke driften. I juli kom de opp med ideen og ha åpent hus, med salg av kaffe og lunsj. Dette ble meget godt mottatt av lokalbefolkningen og har igjen fått de til å tenke på hva de kan gjøre for å utvikle driften videre.


Mens de fortsatt ønsker å tilby deres kunder utleie av lokale til private arrangementer, ser de at med dagens samfunn hvor viktig det er å tenke nytt, og ha flere arrangementer med mindre folkemengder. Fokuset har nå gått over på å finne løsninger som kan føre til restaurantdrift i kombinasjon med utleie av lokalet.


Vi setter umåtelig stor pris på alle positive tilbakemeldinger vi får fra både privatkunder og næringslivet. Vi ønsker at Damphuset skal være ett samlingspunkt for både trofaste gode og nye kunder. Kommer dere inn, skal dere føle den gode stemningen som er her.

Fremover har de nå fått godkjenning og har planer for å bygge om 2.etg, som ett mindre utleielokalet. Dette vil nok ta noen år, men som de sier så er det viktig med planer og drømmer for fremtiden.

( Eduard & Iren Poort)

Sammen med våre ansatte, ønsker vi alle hjertelig velkommen til oss.VI ønsker de lykke til med fremtiden!

Gå inn på deres hjemmeside for å lese mer!

Comments


bottom of page