top of page

Elseko

En av Midt-Norges ledende tavlebyggere

Elseko ble etablert i 1993, og er i dag en anerkjent leverandør av hovedtavler og underfordelinger samt automasjonstavler. Med 19 ansatte hvorav 2 lærlinger og en omkostning på 35 millioner er det ikke rart at de er en av Midt-Norges ledende tavlebyggere. De er også godkjent lærebedrift og er tilknyttet Midtnorsk Opplæring AS, hvor de alltid har 1 – 2 lærlinger inne for opplæring.


Elseko er kjent for funksjonelle, kostnads- effektive løsninger tilpasset individuelle behov og bruksområder, og deres varierte kundegruppe består av ulike profesjonelle aktører fra automasjonsleverandører, større industribedrifter, utstyrsleverandører og andre tavlebyggere med samme utgangspunkt –

Kundene krever punktlige leveranser med riktig kvalitet.

Høy kompetanse og stor leveringsdyktighet

De tilbyr løsninger som alltid holder høy standard i alle ledd - fra minste komponent til komplett konstruksjon. Kombinasjonen av høy kompetanse og stor leveringsdyktighet, gir Elseko få begrensninger når det gjelder å tilfredsstille kundens krav til kvalitet og fleksibilitet.


Elseko skaper trygghet ved å tilby skreddersydde, pålitelige installasjoner som er absolutt nødvendige i den daglige driften av ulike virksom-heter. Engasjementet og arbeidet vi legger i hvert enkelt oppdrag, har gitt oss et solid omdømme i regionen.


Hva de kan tilby deg:

  • Tavlemontasje

  • Hovedtavler - Underfordelinger

  • Styreskap - UPS

  • Styreskap og pulter for prosessanlegg

  • Starterskap for maritimt utstyr

  • VVS – og kjøl/frys - fordelinger

  • Strømskinner

  • Utleie montører for sammenstilling og montasje av tavler og strømskinnerElseko har levert El.tavler til mange utvidelser og nybygg ved sykehus som b.l.a. ved ST. Olavs.


Gunstig kvalitet i alle ledd

Elseko er også kjent for sin evne til å møte kundens behov med de beste løsningene. Med solide materialkunnskaper og høy teknisk kompetanse, har de de beste forutsetninger for å tilby skredder-sydde leveranser i samsvar med individuelle krav og spesifikasjoner. Basert på grundige befaringer og tett dialog med kunden, finner de frem til de mest funksjonelle og økonomiske løsningene tilpasset det aktuelle bruksområdet. Slik legger Elseko grunnlaget for gunstig kvalitet i alle ledd - fra den enkelte komponent til komplett montasje.

Elseko velger hovedsakelig utstyrsleverandører basert på kriterier som kvalitet, kompetanse, pris og leveringsdyktighet. Fordi de kun bruker komponenter fra ledende leverandører, er deres kunder garantert det bestesom finnes på markedet.

Vi har høy yrkesstolthet, vi bryr oss, vi har godt humør, vi skal gjøre hverandre gode, vi har høyt fokus på HMS og vi jobber for at Kundene våre skal alltid bli litt mer enn fornøyde.


Fremtiden

Elseko har nå etablert kode kontakter/kontrakter via Simens og Voith. Knyttet til oppdatering og fornyelse av trafo/ kraftstasjoner rundt omkring i hele Norge. i tillegg har de etter hvert fått høy kompetanse for mange leveranser til store og små prosjekter knyttet til fisk og oppdrettsnæringen.


Vi i Næringshagen syns dette er fantastisk, og vi ønsker Elseko lykke til!

Sjekk de ut her

Opmerkingen


bottom of page