top of page

Firmalunch

«Veien blir til mens vi går»


Møt det nyetablerte catering selskapet Firmalunch. Drevet av Nina Witsøe på Orkanger, kom Nina opp med ideen å tilby mat i farten. Deres ønske er å gi kunder enkel tilgang til et godt lunchmåltid. De vet at mange bruker mye tid av lunchpausen sin for å kjøpe mat, og hos de får du maten enkelt levert på jobb, eller så kan du komme innom en rask tur. Her finner du alt fra påsmurte baguetter, wraps, varme pizzabaguetter og hjemmelagede salater, og det er til og med noe for de kaffe tørste.


En lettere arbeidsdag

Først og fremst er Firmalunch er en plass hvor du kan bestille mat rett på arbeidsplassen. Rundt Fannrem, Orkanger og Grønnøra området fikser Firmalunch mat til både store og små bedrifter, men de vil ikke at vi skal glemme at de også leverer til enkelt personer! Med bestilling på nett og Vipps gjør det prosessen også enda lettere for oss med en travel arbeidsdag.


Stor suksess

Allerede som nyetablert har Firmalunch nå blitt en stor suksess og de ser bare lyst på hva fremtiden bringer. De har allerede store planer for fremtiden så det er bare å følge med videre!

Du finner nettsiden deres her


Vi i Næringshagen ønsker Firmalunch lykke til videre!

Comments


bottom of page