top of page

iTrollheimen

Det lille møterommet med de store opplevelsene!


Fotograf: Eli Solvik


Unike opplevelser

iTrollheimen er ei naturbasert opplevelsesbedrift med kontoradresse i Rindal og kontorlokaler i Trollheimen. Her jobber Gøran Bolme og Åse Børset, i bedriften som ble startet opp i 2015. I skjønne omgivelser i Trollheimen finner du Trollheimstunet, der har iTrollheimen sin utendørsbase. Her driver de med teambuilding, aktiviteter og opplevelser i vakker Trollheimsnatur.


I sentral beliggenhet midt mellom Molde og Trondheim er det ikke lange kjøreturen før du plutselig befinner deg midt i fjellheimen. Midt i hjertet av Trollheimstunet, med nydelig utsikt ut over Langvatnet, kan du også finne konferranselavvoen deres. Det er med andre ord en kort vei til unike opplevelser, utfordringer og mestring for bedrifter, vennegjenger, familier og utdrikningslag.

Vi prøver alltid å finne de små tingene som gir de store opplevelsene og liker å tro at vi har Midt-Norges kanskje aller fineste møterom.

Klar for en annerledes opplevelse?

Trollavvoen kan fungere som selve hovedbasen for samlingen din, så hjelper iTrollheimen med det du måtte ønske av ekstra aktiviteter, faglig påfyll, teambygging, “trollheimsk identitetsmat” og underholdning. Det finnes utallige muligheter til å sette sammen pakker bestående av passe doser med lek og alvor i naturskjønne omgivelser!

Ta med din bedrift.


Alt etter hva målet med samlingen din er, kan dere selv velge om dere ønsker en mer faglig del, der dere selv får disponere Trollavvoen som et møterom. Her er innlagt strøm, og de har det du trenger for å gjennomføre et «vanlig møte på et uvanlig sted».


Deres egen Åse Børset har erfaring fra bedriftsutvikling som selvstendig næringsdrivende i eget firma, og har fått ansvaret for den litt mer faglige delen av teambuildinga på Trollheimstunet. Åse er over gjennomsnittet glad i folk, og har brukt de siste årene på studier for å lære seg mest mulig om hvordan hjernen deres fungerer og hvordan deres personlighetstyper påvirker relasjonene til folk de omgås til daglig.


I den faglige delen har hun mulighet til å skreddersy et opplegg ut ifra ønsket fokusområde, som for eksempel i endringsprosesser og konflikthåndtering. Eksempel på tema som hun har jobbet med før, og som kanskje kan være aktuelle for din bedrift, er:

  • Hjelp, vi er i endring! (om personlighetstyper, kommunikasjon, og hvordan ulike typer forholder seg til endring)

  • Konflikter, hva var det jeg sa? (om personlighetstyper, kommunikasjon og konflikter)

  • Diversity Icebreaker-seminar


Kort sagt er det snakk om seminarer som er laget for å gi selvinnsikt, skape nysgjerrighet og utvikle fellesskap og tillit i organisasjoner, nettverk, team og prosjekter.


Kampen om Trollheimen

Aktivitetsløypen «kampen om Trollheimen» har verken røykgranater eller neonlys, men med kreative utfordringer og engasjerende konkurranser kan Trollheimstunet uansett love deg en livlig utfordring sammen med kollegaer eller venner. Kampen om Trollheimen er en aktivitetsløype som ikke ekskluderer noen. Kan gjennomføres for alle aldersgrupper og anledninger, iført alt fra høyhælte sko til slagstøvler!

Oppgavene er laget slik at alle deltagerne må bidra for at man skal få et best mulig resultat og passer meget godt som en sosial og relasjonsknyttende aktivitet for firma, utdrikningslag og skoleklasser, som eksempel. Det som er ekstra flott med denne aktivitetsløypa er at den er mobil. Det betyr at enten kan de komme dit du ønsker, eller så kan du komme til iTrollheimen.


krydre opplevelsen din

Hos iTrollheimen får du ikke bare en uforglemmelig naturopplevelse, som erfaren revy-kar og trubadur tar Gøran Bolme gjerne med seg gitaren ut på tur, om du ønsker å krydre opplevelsen med litt lokale skrøner og «toillsnakk».


iTrollheimen er også så heldige at de har med seg deres egen «kokarkjerring» på Trollheimstunet når de får gjester. Latteren sitter løst hos denne dama: Britt Grete Moen i Furkunnjmat kan virkelig kunsten å få alle til å føle seg hjemme! Når hun i tillegg tryller fram trollheimsk identitetsmat som får smaksløkene til å vibrere, er det ikke så rart om du får lyst til å putte henne i sekken og ta henne med hjem...

Velkommen til Trollheimstunet

Fotograf: Tor Jarle Bolme

Comments


bottom of page