top of page

STUDIO INSPIRE

Det er et stort skritt å ta når man skal overta en ny bolig, pusse opp et hjem eller selge det gamle. Studio Inspire har gjennom flere år hjulpet kunder over hele landet med å finne de beste løsningene for kundene sine. Tenk deg følelsen av et hjem som passer til livsstilen og som gjenspeiler personligheten din. Studio Inspire tror på et hjem som er perfekt for de som bor der og de bruker mye tid på å bli kjent med kundene sine.

Jentene i Studio Inspire har en fot innenfor mange boligprosjekter både i Orkland og i Trondheimsområdet. De jobber tett med eiendomsmeglere, utbyggere og private kunder. Kundelisten begynner å bli stor og mangfoldet over oppdrag strekker seg fra skoler og barnehager til kontorlokaler, møterom og design av private hjem. Det er få dager som er like i Studio Inspire og de er ofte på farten med stor variasjon i oppdragene. Med et høyt tempo ser det ut til at jentene har mye å gjøre fremover. Studio Inspire er endel av et kontorfellesskap i Fossegrenda hvor de har mange dyktige håndverkere med seg på laget. Dette er med på å gjøre det enklere for de som skal bygge nytt eller pusse opp.


Janne-Marit Syrstad/Interiørarkitekt Ragnhild Mardahl Høiseth/Interiørdesigner


INTERIØRDESIGN

Studio Inspire jobber med farger og materialsammensetninger. De skaper trivsel på arbeidsplasser og jobber mye med plantegning og møbelforslag for kundene sine. For mange privatkunder er det ønsket om en helhetlig stil og hjelp til å få det unike hjemmet de har drømt om som er oppgaven. Studio Inspire er opptatt av at det skal være enkelt å få hjelp, og de hjelper ofte privatkunder med fargepaletter samt tips og råd innen interiør og bolig.

For å skape gode rom er de avhengige av et tett samarbeid med kundene sine. De legger stor vekt på å bli kjent med de som skal bo der og forstå hverdagen til kundene sine. For Studio Inspire handler interiør om å få mest verdi ut av den plassen som er til rådighet. Felles for kundene er at de ønsker en bolig som føles som et hjem, som ikke ser ut som alle andre.
BOLIGSTYLING

Boligstyling er også et stort satsningsområde for Studio Inspire. De har investert i et stort varelager med møbler og interiør som brukes til styling av nye og gamle boliger som skal selges. Her må de ha et stort mangfold av møbler for å kunne dekke ulike stiler og kundegrupper. De bruker Rosenvik til transport og bæring og styler selv opp boligene for salg. Ved boligstyling ønsker de å gjøre det enkelt for selgeren og koordinerer alt med megler og fotograf. De tilbyr også veiledning ved salg av bolig hvor de kommer med tips og råd til hva du bør gjøre før foto og salg av boligen. Boligstyling er et svært voksende marked og handler først og fremst om å få kjøperen til å føle seg hjemme i boligen og skape interesse.LOKALT SAMARBEID

Studio Inspire jobber med flere bedrifter i Orkland og omheng. Det er et stort mangfold av kontorlokaler som trenger å friskes opp og mange ser behovet for å ha det hyggelig også på arbeidsplassen. Som en tilleggstjeneste for lokale bedrifter har Studio Inspire også hjulpet til med fotoppdrag og presentasjon av produkter. Dette handler om å vise fram produkter i en ny drakt og style miljøet rundt slik at produktet eller bedriften fremstår på best mulig måte.

Vi ønsker nye kunder velkommen og gleder oss til å jobbe med nye kreative prosjekter fremover.

Sjekk de ut her

Comments


bottom of page